Sällan men mycket på en gång

0kommentarer

Jag tror de som känner mig väl vet hur sällan jag sätter min fot i en skobutik. Helst inte alls men måste jag så måste jag. Nu när jag tröttnat på att det så att säga regnar in i mina skor tyckte jag att det var dags att införskaffa gummistövlar. Detta visade sig vara svårare än svårast eftersom det inte riktigt är höstsäsong ute. Vad gör man då? Jo, man tar reda på vilka butiker som finns i Nacka Forum och letar rätt på deras hemsidor varpå man kan gå igenom sortimentet i lugn och ro. Då hittade jag ett par gummistövlar och ett par vanliga skor jag ville ha, nämligen dessa:

 
När vi väl var där så snubblade jag över en väska i cammo. Och sen tittade jag ner och såg en till. Och sen påpekade Fluffigt fördelarna respektive nackdelarna med båda. Och eftersom jag inte riktigt kunde bestämma mig för vilken som var bäst föreslog han att jag skulle köpa båda. Båda? Jösses! Är du galen tyckte jag. Men nuförtiden när man tjänar pengar och saker är billigt så kan man ju ibland passa på. Lite pinsamt tyckte jag att det var. Jag kände mig som typiska shoppinggalna tjejer och det är inte alls jag i vanliga fall.
 
Nåväl, nu är jag ägare till ett par stövlar så jag slipper bli blöt, ett par tygskor så att jag kan gå i ett par vars sula inte är helt trasig och strumpan tittar fram samt två väskor som inte är skolväskor. 
 

Kommentera

Publiceras ej