Det hela började med att jag skaffade ett stort skåp uppe på vinden att ha mina civila kläder under min arbetsdag. Vinden, det låter kusligt och ruggigt, men är egentligen bara två dörrar bort från ordinarie omklädningsrummet och är en slags samlingsplats för arkiverade papper och fruktförråd. Nåväl. En dag när jag skulle in och byta om fann jag att alla skåpen var borta! Lite förvirrat irrar jag omkring tills jag hittar en veterinär att fråga om vart skåpen är. Längst in i omklädninsrummet får jag höra, där finns det nu en ny dörröppning in till ett litet rum, där ska det vara. Och det var det.
 
För någon vecka sedan nu stiger jag in i det lilla omklädningsrummet. Alla skåpen har som av en magnetisk kraft sugits in mot mitten för att byggarbetarna skall spackla väggarna och förbereda för ja... vad man nu gör inför att väggar ska se bra ut. Kort sagt fick jag försöka lokalisera mitt skåp som var i mitten, klättra över en stol och sedan åla mig genom en dryg skollinjalsbred glipa mellan min och en annan skåpsrad.
 
Så igår då, ska jag gå in till det lilla omklädningsrummet och till mitt skåp, men möts av de två vaktmästarna som kånkar på en skåpsrad på en pirra. Det var inte annat att göra än att följa efter dem bortåt för att försöka finna mitt skåp där de stjälpte av sin egen last. Icke. Mitt skåp var borta. Tills jag fick syn på ett nytt litet nybyggt rum där mitt skåp stod bland ett tiotal andra, starkt upplysta av en byggarbetslampa. Här strippar jag i protest! ropade jag innan jag satte igång att byta om medan jag mumlade något om att det kanske vore klokare att göra iordning ett rum helt innan man började flytta skåp fram och tillbaka.
 
Förtänksamhet är en egenskap få tycks veta om existerar.
Nu är det äntligen spikat, det blir ett höstlan i år!
 
 
Denna gång blir det tajtare än någonsin i planeringen. Först nu har vi fått ett defintiivt ja så att vi får använda Fredrika Bremergymnasiets lokaler. I grevens tid! Vi har mindre än fyra veckor på oss att ro i land detta nu. Tack och lov hjälper det ju att man kan återanvända mycket av planerinen sen föregående lan och givetvis hjälper rutinen till en hel del. 
 
För er som vill veta så kommer höstlanet att gå av stapeln torsdagen den 31:a oktober och fortsätter till söndag den 3:e november. Och det kommer bli awesome!
 
Eftersom jag är staff- och schemaansvarig så måste jag ju passa på att ragga lite staff också! Är det någon som känner att staffa skulle vara kul så kan ni klicka här. Mamma, jag vet att du vill! Vi behöver trevligt glatt folk som vill umgås med andra glada och trevliga nördar. Vad behöver du kunna? Antingen att kunna sitta i en kiosk och sälja saker (vårt kiosksystem är mycket enkelt) städa lite, prata lite. Om du är duktig på el, nät, spel eller media så finns det platser i grupper som ägnar sig åt detta också! Kan du något helt annorlunda som vore bra på ett lan, ja då är det inte helt fel det heller.
 
Jag hoppas vi ses där!
Denna gång tänkte jag försöka blogga lite mera bakom kulissernaaktigt. Det kanske kunde vara roligt?