Ny personlig almanacka!

0kommentarer

Detta tror jag blir den sjätte gången då jag beställer en personlig almanacka från just personligalmanacka. Nej jag får inte betalt för att skriva det, men jag tycker verkligen att de är toppen! Jag får designa utsidan och själv välja bland en massa möjligheter hur den skall vara upplagd. Och ändå blir det inte rörigt! Suveränt.
 
Jag hade ett litet uppehåll när jag tänkte att jag klarar mig utan en almanacka. Icke. Jag glömmer saker, särskilt inför lan! Beställde denna för strax under två veckor sedan och igår låg den och väntade i brevlådan. Är ni inte nyfikna på hur den ser ut? Här kommer en genererad bild på hemsidan av hur den kommer te sig. Jag glömde att spara ner bilden när den är betydligt större, så det är därför allting är så pluttigt.
Eftersom det kan vara roligt att få se hur bilden egentligen ser ut så tänkte jag ladda upp bilden jag använt som förlaga. Det är från den logga eller ikon som jag skapade åt mig själv för ett tag sedan. Sen har jag bara lagt till mitt vanliga gamla uttryck och satt lite glow runt ankhen och elden för att den inte skulle försvinna mot den svarta bakgrunden.
 
 
Nu kan jag planera igen! Redan står efterlanetmötet på schemat, My:LAN är uppskrivet och Hazard vecka 9 likaså. Det kommer bli en ruskigt spännande vinter och vår!

Kommentera

Publiceras ej