Artwork - Speedpaint Dino

0kommentarer

Fick lite inspiration på morgonen så jag satte mig occh ritade lite. Tänkte jag kunde dela med mig eftersom det är roligt, och dessutom har jag nu en chans att säga att jag kommer skriva om en massa intressanta saker här senare. Bland annat om My:LAN, lite om oväntade semesterdagar jag inte visste att jag hade och min syn på munkorgsanvändning på hund. Vi får se hur mycket som hinns med här under dagen. Kanske hinner jag skriva en hel del och sedan tidsställer det under veckan så inte allt kommer på en gång.
 
Bild var det ja! Jag har med tusch och vattenfärger tidigare målat en liten dino i samma stil, men nu fick jag för mig att göra en digitalt bara för att. Det blir så ibland. Jag får lust att rita något och då måste jag göra det. Annars ligger det och nästan kliar fast undermedvetet, den där skaparlusten. Roligt att den kommit tillbaka. Ibland känner jag att en stor arbetsbörda trycker ner den.
 
 
Ja, den tog drygt 10 minuter att göra. Den fick en söt ring runt ögat också, det brukar gulliga hundvalpar ha, så varför inte? Nåväl! Nu skall jag springa iväg mot dagens arbete och äventyr!
 

Kommentera

Publiceras ej