Sista salstentan

0kommentarer

Ni vet den där känslan av att man har pluggat färdig till en tenta? Inte? Idag hade jag den känslan. Innan jag gick in i aulan såg jag till att läsa igenom mina viktigaste, numera färgkodade anteckningar. Sen skrev jag tentan. Förutom två enpoängsfrågor där jag inte riktigt förstod frågan tror jag, så kändes det som om jag svarade tillräckligt på allt. Känslan av att inte kunna en fråga fanns inte ens. Kort sagt, studietekniken inför det här provet måste ha varit rätt!
 
Tentan då? Hur var den? Först en hel drös enpoängsfrågor och därefter tre fall på totalt fjorton poäng styck. Pust! Det var inte lite att skriva vill jag lova. Jag gick ut först, och då tror jag klockan var strax efter halv tolv. Då hade jag suttit och kämpat i två och en halv timma, och ursprungligen tänkte de sig att bara ha en salstid på tre timmar! Som tur var ändrade de till fyra.
 
Ytterligare en rolig sak var att den sista tentan blev kigurumitenta! Fäsk kom som fläckig ko, Madde som en jättesöt brun ko och jag i mina fläckar... Man kan inte låta bli att vara gladare iklädd fläckar.

Kommentera

Publiceras ej