Examen

0kommentarer

Examen!
 
I fredags var det äntligen dags, den efterlängtade examensdagen. Vädret var perfekt, den finaste dageen vi haft hitills på året. Fluffigt filmade bandceremonin, så när jag får tid kanske jag lägger upp även den på bloggen, tills vidare får ni nöja er med bilder!
 
Vi samlades först för tal och bandceremoni tillsammans med EoD samt TUVE-veterinärerna innan vi gick i kortege tillbaka till undervisningshuset där det bjöds på fika. Därefter var det ny samling i Smedjan där vi alla fick ett minnesbrev av dagen samt att några priser delades ut, däribland bästa muntliga presentation av kandidatarbetet, klassens ambassadör och klassens vetgiriga. Ehm. Klassens Vetgirig. Det var felstavat. Eftersom två fel är bättre än ett var dessutom mitt namn felstavat. Ah well. Motiveringen löd: "För att hon inte nöjer sig utan vill veta allt, vilket får oss andra att få reda på allt!" Inte illa va? Bildtajm!
 
Drakir, jag och Nyman står och njuter av solen utanför undervisningshuset efter kortegen. Vi väntar på att få ta för oss av chokladkakan och saften.
 
Några av alla mina klasskamrater! Karin, Linnéa, jag, CB, Rosie och Martina.
 
Caroline, jag, Karin, CB och Martina.
 
Måste ha med en bild på mig när jag är glad med band och famnen full av choklad och minnesbrev!
 
Och mina awesome vänner som gör livet mycket roligare!
 
Sist men inte minst, en bild på hela klassen som en av våra lärare tog utanför smedjan! Vi säger "peang" och jag tror hon fångade oss alla mitt i a:et!

Kommentera

Publiceras ej