Sweden Rock-beställning

1kommentarer

Eftersom jag har goda nyheter vad gäller bostad, jag är i behov av nya kläder och detta var ett utmärkt tillfälle att hitta en kattpassarpresent till fäsk så kan de ha blivit en beställning från Sweden Rock. Om någon går in på min blogg för första gången idag, döm mig inte på förhand! Jag brukar inte visa upp bilder på kläder. Nu ska jag sluta försvara min blogg. On to ze clothes!
 
Det är själva kjolen och leggingsen som jag har beställt. Inte skorna, inte korsetten och defintiivt inte modellen!
 
Nytt linne som jag har spanat in ett bra tag. det brukar bli så med mig, jag väntar och väntar men känner aldrig att jag får råd att köpa något. Tills nu.
 
Drakdinosaurietröja i fleece! Den har ögon och huggtänder på luvan också.
 
Den är lila. Lila är epic. Jupp.
 
Ja hittade ett armband jag tycker om. Det betyder att jag nu har totalt två stycken, vilket är en helt acceptabel summa!
 
Klänning nummer ett. Det kan ha blivit två stycken. Denna ska jag ha i sommar, när det är varmt och härligt och jag kan gå omkring i Stockholm stad med Fluffigt och äta Max hallonpaj med vaniljglass.
 
Slutligen denna klänning som jag eventuellt tänkte ha på avslutningen. Den kommer antagligen bli jättefin med det gröna examensbandet.
 
Sen så är det ju en sak till. Överraskningen till Fäsk. Det är ju bara det kruxet att Fäsk brukar läsa min blogg vilket innebär att jag skulle avslöja mig direkt om jag postade en bild här. Men visst är det en bra ledtråd ändå, eller hur Fäsk?

1 kommentarer

Hector

25 Feb 2013 22:28

Meh! Jag som hade hoppats på modellen :( Jag hoppas att du bara luras och att jag får henne ;) xD

Svar: Avslöja mig inte! xDProblemet är att de har en tendens att bryta sig ur paketet och springa iväg under leveransen!
Ardente

Kommentera

Publiceras ej