Fnissattack

0kommentarer

Nu när det snart börjar dra ihop sig och vi är framme vid slutet på exjobbsskrivandet börjar de flesta av oss att bli rejält trötta på eländet. Med 36 dagar kvar till examen kan man lugnt säga att många av oss börjar bli rejält fast i våra tankar vilket gör att man snöar in på det ena efter det andra. Bland många andra lustigheter är de fniss finner sig med när man har fått översätta ett mycket korrekt propert uttryck på engelska till någon slags svensk motsvarighet. Ett snyggt exempel som min klasskamrat delade med sig av:

Blir så språkligt kreativ när man skriver ex-jobb, öh, har garvat i tre minuter åt min uppfinning "inkontinensincidens", haha...

Möjligtvis var jag lite lustigare idag efter att jag insåg att syftningsfelet Hubet smugit sig in bland mina resultat.
 
Syftningsfel deluxe: Tre djurägare bedömde bakbenets längd som längre än djursjukskötarstudenten och tre stycken som att det var kortare.
 
Hjälp! Jag är med andra ord drygt fjorton centimeter lång som allra mest. Haha. Nej, nu är jag så utled på detta så det liknar ingen sort! Jag har börjat föra över renskrivet material till den mall vi ska använda oss av. Uppifrån och ner är allt där det ska vara, inklusive innehållsförteckning, figurer och tabeller. Har nu renskrivit färdigt allt utom diskussionen, populärvetenskaplig sammanfattning, tack och slutord. Puh. Diskussionen blir tung, den är ju den absolut viktigaste känns det som, och jag har lite mer jag måste få in om jag ska få högsta betyg på arbetet. Sammanfattningen blir som en enklare verision av sammanfattningen, även det som kallas abstract, och borde gå relativt smärtfritt. Mina tack är nästan klara, vill mest formulera mig annorlunda och sedan till slutordet vill jag bara klargöra hur mina bilder får användas.
 
Tre veckor kvar till redovisning. På måndag tänkte vår grupp ha genrep, men såvitt jag förstått är det få som har kommit så långt. Jag har det definitivt inte. När själva texten är klar blir det med andra ord full fart med att slänga ihop en powerpoint också. 
 
Får man flytta hem nu?

Kommentera

Publiceras ej