Pride på G.

0kommentarer

Nu känns det som om eventet verkligen börjar ta form. Vi har planerat vad våra panelsamtal ska handla om, och ska arbeta med att bjuda in bra representanter från olika nördgrenar, vi har en lokal för samtalen, en för festen och utrustning till paraden. Nyfiken på vad panelsamtalen skall handla om och var? Läs vidare!

Lajv är kärlek, datorspel hat 17:00-17:45
Det finns ett antal myter och föreställningar om hur hbt-vänliga eller ovänliga de olika nördgrenarna är. Representanter för olika hobbykulturer berättar om hur stämningen är på deras arrangemang. Stämmer det att lajvare bara kramas och allt är fint medan dataspelare hatar bögar, och hur ser det egentligen ut i de andra hobbygrenarna?
Medverkande: mer info kommer

Lan, konvent och spelträffar 18:00-18:45
Samtal mellan Queer Nerds, Hazard och andra arrangörer av nördiga sammankomster om hur vi kan göra våra träffar mer tillgängliga och välkomnande för alla. Vad har arrangörer för ansvar?
Medverkande: mer info kommer

Queera förebilder 19:00-19:45
Vad finns det för Queera förebilder inom nördvärldens spel, seriertidningar och tv-serier? Behövs det fler? Är det viktigt att olika minoriteter representeras och varför?
Medverkande: Malin Söderberg, mfl

Finns det platser för Homo-, Bi-, Trans- eller Queernördar? 20:00-20:30
Ett samtal mellan Rebecka Prentell från Sverok och Ronja Sanden från RFSL Ungdom om hur det ser ut i respektive ungdomsförbund och vad de gör för att föra Homo-, Bi-, Trans- eller Queernördar ska känna sig välkomna.
Medverkande: Rebecka Prentell, Sverok och  Ronja Sanden, RFSL Ungdom
 
Vi kommer hålla hus på Bryggarsalen Vasastan.
För att komma till Panelsamtalssidan på FB, klicka här.

Kommentera

Publiceras ej