Storstädning i Hazardförrådet

0kommentarer

Woah! Två rejäla handtvättar senare var smutsen från Fredrikas undre källare äntligen borta, fast vi får väl skylla oss själva som städar så dåligt annars. Planen var att inventera lite löst och framförallt att få slänga allt skräp, all mat som gått ut, all överflödig kartong och trasig elektronik. 

När vi kom dit ner var det kaos. Presseningar låg överallt, gamla sovsaker låg längst in huller om buller och har nog legat där sedan fem år tillbaka. Minst. Saker och ting låg i lådor. Lite av varje i varje låda. Suck. Vi öppnade samtliga lådor och sorterade om dem, och nu jäklar är varenda låda märkt med vad den innehåller. Vi återfann bland annat tyger, lampor och ljusslingor till en myshörna som en gång satts upp, och även gula saftblandare, alltså roterande ljus, som man kan ha när man vill påkalla lanarnas uppmärksamhet. Lite sorgligt var det när vi planerade att slänga en hel colaplatta med kinderäggsleksaker från flera år av lan. Jag tror att någon tog hem dem. 

Nu är det verkligen jättesnyggt nere i förrådet. Det är superlätt att hitta saker. Imorgon blir det möte med Fredrikas rektor och just nu är det dags för Dota 2, nedladdningen är precis klar.

Kommentera

Publiceras ej