Ändrade planer och saker som gick som det skulle

1kommentarer

Jag och Fluffigt hade tänkt se Bryan Adams igår på Grönan, men vi fick tji, för när vi anlände hade parken fått stängda då den var helt full. Då vet man det nästa gång man ska se någon populär person. Jag hade tänkt mig att det skulle bli trångt, men inte en överfylld park!
Vi hade i alla fall turen att få en labbrock överlämnad av Kajsabeth som nu är i förvar hos Jickel som ska använda den till en svensexa. Av vad jag förstod av en demonstration igår ingick måltavla, Light Cola och menthos.
Synundersökningen är avklarad ju, och blanketten inskickad. Nu håller jag tummarna för att posten inte slarvar bort mitt brev. Då blir jag ledsen på riktigt. Dessutom har jag beställt eftersändning, så att de faktiskt kan maila körkortstillståndet också.

Oh just ja, jag hittade en novelltävling. 5 A4, dubbelt radavstånd, ett bidrag per person, deadline 31 augusti och temat är vampyrer. Jag blev igår klar med det första, men välarbetade, utkastet till mitt bidrag. Nu ska jag låta den ligga ett tag och mogna, så att jag ser de fel som finns när jag inte stirrat mig blind på texten.
Detta innebär också att jag borde fortsätta jobba med ett av mina bildproject, nämligen färgläggningen av Obsidian Destroyer. Fluffigt vill att den ska bli riktigt bra, vilket är lite lustigt. Jag försöker ju alltid göra det så bra jag kan, men han tycker den ska bli ännu bättre. Det kan bli så att jag får testa lite nya tekniker vid finputsningen för att få ett bättre resultat.

1 kommentarer

Mamma

10 Jun 2011 11:22

Seså! Skicka utkastet till mig så ska jag vara en grym kritiker! Visserligen tycker jag ALLT du gör är fantastiskt, för det gör jag verkligen, men nåt litet stilistiskt fel ska jag väl kunna hitta... ;)

Pusselipuss!

Kommentera

Publiceras ej