Stort tack

0kommentarer

Ett jättestort tack vill jag rikta till Cecilia som lånade ut sin arbetskraft och till Martina som lånade ut arbetskraft och bil nu när Hector och jag skulle till att flytta. Vi hade nog aldrig klarat det utan er. Bara idag när vi återigen fick låna Martinas bil kämpade vi på så pass att vi nu här på kvällskvisten är alldeles möra och redo för att sova. Gymmet, ha! Testa att flytta, det är helkroppsträning om något!

Värt att nämna är att vi bord på fjärde våningen... I och med huset vi bor i har vi alltid två möjligheter. Antingen går man upp för alla dessa trappor genom vår port, eller så går man in i porten bredvid, som har hiss, och åker upp till fjärde våningen via hissen, går upp en trappa till och genom en gång som går bort till andra porten, sedan ner en trappa och voilá så är man framme. Varför vi inte har hiss just i vår uppgång, det vet jag inte.

Stora saker såsom sängar, Illidans klätterställning och soffor går däremot inte in i hissen som är en liten gullig antik sak med trälister och är till för tre personer. Eller maximalt 255kg. Vad innebär det i medelvikt?
En annan söt och gullig sak med det här huset är alla pensionärer. Hectors favorit är damen som hälsade henne välkommen till huset två gånger. Vi tror att hon glömde bort vem hon hade hälsat på. Min favorit är paret som jag och Martina mötte när vi skulle över via gången från vår dörr till hissen. Paret var väldigt fint uppklädda, och den äldre herren lät meddela att de brukade springa över till varandra borta i andra porten titt som tätt via den här gången. Sedan pausade han lite och tillade: Ja springa, det var väl att ta i, men vi går i alla fall! Underbar humor!

Kommentera

Publiceras ej