License to kill!

2kommentarer

Med rätt att döda eller vänta nu =P 
Nu har jag fullständiga rättigheter i att köra bil själv och fortsätta träna. Jag har nämligen blivit med körkort! Eller åtminstone lappen som fungerar som bevis tills dess att jag har det riktiga i handen. Det var verkligen fruktansvärt nervöst. Innan jag skulle åka iväg var jag så nervös att jag trodde jag skulle kräkas, och efter att jag och Ellinor åkt runt innan själva provet kändes det som om gråten var nära. Usch. Glömde slå på min Rammsteinskiva gjorde jag också. 

Vi började med att köra iväg genom staden, ut på landsbygden där jag måste ha gjort min sämsta vänstersväng någonsin. Meh. Runt på slingriga vägar och förbi en hästgård, ut i lite tätbebyggt område, in på enkelriktat och så fickparkering. Till sist åka hem. Jag stannade för en massa fotgängare som skulle över övergångsställena, fick inte ett enda motorstopp vilket är något jag brukar få, satte parkeringen och tyckte jag hade med mig blicken hela tiden. Ändå tyckte han att jag låg på gränsen i allting men ändå fick jag godkänt. Han poängterade hela tiden att nu får jag ut och köra på enkla vägar. Enkla vägar. Med lite trafik men kör mycket. Meh. 

Körskolläraren sa att jag bara ska ut och köra. Fäsk tyckte jag skulle lyssna mer till min lärare. Så jag och Fäsk åkte iväg till simhallen och lämnade våra nycklar samt till återvinningen, och därefter begav vi oss bort mot Stockholm! Det gick jättebra, verkligen jättebra och för varje minut kändes det mer naturligt och roligt. Allt som behövdes var att slippa pressen och att få några uppmuntrande ord från Fäsk när jag gjorde rätt. Efter en timma, i Hova, bytte vi förare och så fick Fäsk köra resten av vägen hem. Haha, i Stockholm var vi så fruktansvärt vilse ett tag. Men jag kan tala om att även kvinnor har lokalsinne om någon tvivlat. Jag pekade ut en riktning och Fäsk tog oss dit i Nymans trogna bil. En bil som för övrigt får blinkande varningslampor som påvisar att något var fel på bränslesystemet mitt på vägen! Inte okej! Men det är lugnt, för det fixade vi också.

Nu hemma, dags för middag och How I Met Your Mother.

2 kommentarer

Åsa

15 Dec 2011 09:02

Man får gratulera till körkortet! Körde du upp för inspektör Tomas, kanske?

Kör lugnt och god (h)jul!

Malin

15 Dec 2011 10:35

Grattis!

Kommentera

Publiceras ej