Lektion och seminariedag

1kommentarer

Haha idag blev vi utsatta för ett sådant där hemskt lotteri när man verkligen inte vill vinna! Tills tidigt imorse klockan åtta samlades vi för uppgiftsgenomgång. När vi kom in i klassrummet låg på bänken små lappar där man skrev namn och kryssade i vilka uppgifter man gjort. Sedan samlades alla in och tre namn drogs ur högen. De personerna fick redovisa varsin uppgift. Puh! Vi hade i alla fall rätt på alla tre uppgifterna så det var ju skönt...

Seminariet var bäst. Faktiskt. Det var precis så som jag tycker att det ska vara. Vi fick en artikel på två sidor som vi sedan fick diskutera ikring där fokus låg på hur data hade samlats in och bearbetats. Det var roligt, vi kom på nya saker hela tiden och jag förstod. I slutet kom en jättekäck och glad etologiforskare in som älskade statistik och som med fler ord än Sara (vår gamla snabbpratande lärare i ettan) per minut gick igenom vad ett p-värde stod för. Kan man låna honom lite, som inspiration sådär?
Just ja. Eftersom det inte blev någon julelåt igår så tänkte jag kompensera med *trumvirvel* och *bjällerklang* min JULplaylist på Spotify! 69 låtar, vilket innebär lite drygt 3 timmar av julig musik. Kan det bli bättre? Nu ska jag avsluta, för fäsk ska få låna min dator och måla lite.

1 kommentarer

Mamma

08 Dec 2011 16:42

Tack Hjärtat! PRECIS vad jag behövde! Din Jullåtslista är heelt underbar!

Kommentera

Publiceras ej