Datorintroduktion

2kommentarer

Det är en himla massa introduktioner nu här i början! Tack och lov slapp vi undan datoranvändningsintroduktionen, och tur är väl det. Ladok har vi dock fått lära oss använda, och studentportalen, och SLUs hemsida.

Jag vill inte ha nya mailadresser! Varför kan de inte lära sig det? Det kan ju inte vara omöjligt att bara logga in på sitt konto och skriva in en mailadress som allting mailades ut till. Vad bryr de sig om ifall det kommer till en slu.se adress kontra en gmail.com adress?

Våra medicinska ordböcker kom för övrigt idag. Mycket förvånade blev vi, då Ellen kikade in i sitt smala postfack och såg att där låg ett stort brunt paket. Vår första fråga var hur de hade fått in paketet, och svaret, att de antagligen hade en nyckel som de kunde låsa upp hela facket med, var inte alls lika spännande att tänka på. Nu kan vi i alla fall slå upp och lära oss ord som: sosomer, osteoklast och xeomin. Jepp. Någon som vet vad detta är utan att slå upp det?

2 kommentarer

Otto

01 Sep 2010 16:06

Du kan ju alltid vidarbefodra inkomna mail från din slu mail till din gmail :D!

Ardente

01 Sep 2010 17:38

sant, men, hur gör jag för att skicka mail via min gmail till folket i slu så att det ser ut som om det är min sluadress?

Kommentera

Publiceras ej