LAN-sjuka

1kommentarer

Jag insåg igår kväll att jag inte bloggat alls under dagen, och knappt över lanet heller. På Hazard hade jag helt enkelt på tok för mycket att göra, för att jag på min lediga tid skulle vilja slänga mig över datorn och gå in på blogg.se. Nej, tiden fick gå åt till att faktiskt lana, det vill säga, att umgås med alla som var där istället. Och givetvis tog mitt uppdrag som Info och Redaktionsgruppsansvarig rejält med tid. Jag fick filma, skriva intervjumanus, fota och skriva artiklar utöver det som man ju hjälper till med då andra i staff behöver en extra hand.

Jag har tagit merparten av bilderna som finns på Hazards 30:e lan, och dessa kan beskådas här.

Jag tänker även meddela att anledningen till min bloggfrånvaro under gårdagen helt enkelt beror på LAN-sjukan. LAN-sjukan drabbar de flesta som åker på lan. Många symptom kan uppvisas, men de vanligaste är trötthet och mosighet. Regelrätta lanare kan ha drabbats av en någor förvriden dygnsrytm, medan vi i staff som tvingas upp tidigt på morgonen för lanets slut i och med städningen sällan känner av detta i samma utsträckning. Istället är det de fyra till fem dagarna av arbete mer eller mindre utan vila som börjar ta ut sin rätt. Tro inte att vi sitter och spelar halva tiden på ett lan, det har vi inte tid med!

Bjuder här på en bild ifrån lanet på mig och Richard som väntar och ser fram emot prisutdelningen i CS som vi måste fota innan vi får gå och lägga oss för natten.

Jag kan ju tillägga att det blir en hel del skillnad när man får möjlighet att fotografera med en så bra kamera!

1 kommentarer

Ida

09 Mar 2010 13:28

naaaw.. Richard är ju gryymt söt :)

Kommentera

Publiceras ej