Sprida Skutans budskap

0kommentarer

En riktigt härlig dag i stallet var det, och vi pratade lite ikring hur vi ska göra för att hålla Skutan levande nu under sommaren då det inte blir några ridläger. Övernattning i tält, fotoskola och käpphästKM var några av förslagen, och åtminstone jag blev lite sugen på käpphästtävlingar och tältande!

Några av våra taktiker för att få fler nya medlemmar till gården inför hösten är givetvis reklam, men hur gör man när ens budget är nära noll? Man tar hjälp av ideella krafter såklart! Jag har donat en affish som vi kan sätta upp på förskolor där vi gör reklam för vår populära Hästisverksamhet, där barn som skall fylla fem år och uppåt får börja. Halva lektionen rider de, och andra halvan har de teori. På så sätt lär de sig inte bara att sitta till häst utan att faktiskt umgås och hantera djuren! Ett mycket bra initiativ till skaparna av hästisgrupperna en gång i tiden.

Skutan behöver även en ny kyl, så på onsdag ska vi lägga lappar i lådor i ett villaområde med hopp om att någon där ska renovera och vill slänga ut sitt gamla kylskåp.

 

Jag älskar bilden med den lipande hästen. varget fotade även denna sötnos.

 

Kommentera

Publiceras ej