Hazard Lan - bakom kulisserna, bygghelg

0kommentarer

Ojoj, jag fick gå upp alldeles för tidigt i morse för att knata iväg till Fredrika Bremerskolan i Stockholm för att börja bygga lan. Till tre höll jag och Fluffigt på, tills vi kände att vi var trötta nog och gick hem.
Välkomna att titta på bilder ifrån byggdag 1.

Så här ser utrymmena ut där DotA Progamers respektive CS Progamers kommer att hålla till. Innan byggandet vill säga.


Vi börjar med att bära ut samtliga bord ifrån matsalsdelen ut till CS-delen. De runda borden rullas iväg och ställs undan där de får plats. Ardente (jag) t.v. Ander och Fluffigt bakom honom t.h.


Här kommer nog den fånigaste delen. Nu skall vi nämligen kånka in runt 50 bord till Dota-delen och den vanliga Lansektionen som vi precis tömt på bord. Anledningen till detta är att borden ser olika ut, och vi behöver en viss sorts bord med bra bordsben som vi kan fästa metallstänger vid för senare upphängning av kablar. Fluffigt och Henkon t.v, Ander t.h.


Baltazor och Anders donar med trefaskablar medan Orbin, Henkon och Fluffigt täcker alla fönster i matsalen, dvs Lansektionen och DotA-delen med pressening. Man kan fråga sig varför lanare vill täcka för fönster och förhindra solljus. Låt mig svara med en motfråga, vill du ha solljus som skiner rakt på din tv, mobil eller monitor?


CS-delen överst är klar med presseningar mellan lagen som skall förhindra ghosting och störningsmoment som kan ske mellan lagen. Ghosting innebär kortfattat tjuvkikande. Matte och Wård sätter upp elskåp och försöker hitta bra lösningar. Nederst börjar Dotasektionen ta form och bakom dörrarna kan man se den vanliga Lansektionen.


De sista presseningarna som skall upp, de uppe på taket. Jajemensan. Tre tappra staffare, Fluffigt, Yama och GrymmT klättrade gladeligen upp på taket för att sätta upp presseningar och posade glatt för kameran. Jag tänker påpeka att taket är runt 10 meter ifrån marken. Slutligen, den sista bilden, är jag som hjälper till att få den sista presseningen på plats i Dotasektionen.

Kommentera

Publiceras ej