Näshårsförfrysning

1kommentarer

Den kallaste dagen hitills, det är jag övertygad om. Åtminstone i Skara och för i år. Faktum är att det är så kallt att näshåren förfryser. Det känns som om jag har små istappar inuti min näsa när jag är ute och går.

Många känner troligtvis till att det är den första december idag. Jag räknar med att alla som är lyckliga nog att ha en adventskalender har full koll på dagarna. Jag har, för första gången på 22 år (snart 23) inte en chokladkalender. Inte ens en papperskalender har jag. Till mamma vill jag bara skriva, det hade varit mysigt med en chokladkalender även fast man är vuxen! Och ja, chokladen är inte jättegod, men det är en mysig morgonstund.

I och med att det är den första december har jag nu två stora nedräkningar på gång, och det är inte till nästa tenta (som är på måndag för övrigt) och inte heller är det till julafton. Istället finns det två viktiga datum att lägga på minnet:

7:e december: Cataclysm släpps. Vet ni inte vad det är... skäms! Eller googla.
21:a december: Jag och Illidan får åka hem till betongen!

Nu blir det lite GA och därefter lunch samt tentaplugg. Immunologi låter roligt.

1 kommentarer

Mamma

01 Dec 2010 17:12

Nämenvänta nu här!! Har du inte hängt upp julkalendern Tomteaffären?? Som jag snörvel knåpade ihop när du var yttepyttelitensnööörvel?

Har du ingen chokladkalender..? darr på rösten Tur att jag planerat traditionsenlig chokladtomte till julaftons morgon....

GLÖM INTE Å TA MED JULSTRUMPAN!!

Puss puss!

Kommentera

Publiceras ej