Hur många personer krävs det för att bära ett klösträd?

2kommentarer

Hur många personer krävs det för att bära ett klösträd från mormors lägenhet till mammas lägenhet?

Svar: Det beror på hur stor den är samt hur långt det är.

Haha!
Eftersom jag ändå ska flytta över allt som är mitt ifrån mormors lägenhet drog jag på mig häxhatten som jag hittat i klädkammaren och bad Fluffigt hjälpa mig med Illidans klösmöbel. För er som har glömt hur den ser ut bifogar jag här en bild.

Gigantisk, eller hur?
Detta klätterträd skulle jag och Fluffigt i alla fall bära iväg med hem till mamma, för det börjar dra ihop sig till flytten nu. Bäst som vi stod där i hallen och skulle dra på oss skorna för att gå iväg tassade en liten katt undrande fram till oss för att fråga vad vi skulle med hans klösträd till? Han satte sig mitt på golvplattan och höll sig fast med sina små klor i ett sista desperat försök att hålla kvar sin älskade möbel. Ända tills Fluffigt öppnade dörren varpå Illidan kom på att frihet > klösmöbel varpå han sprang nerför trapporna. Fluffigt fångade in rymlingen som med sur min lät oss stänga dörren och gå iväg. Man ska inte projicera mänskliga känslor på ett djur men han blir putt när man inte låter honom vara på ett visst ställe.

På vägen gick vi förbi några människor som skrattade åt oss. Huruvida det var på grund av min lustiga hatt eller om det var för klösträdet skull låter jag vara osagt, men roligt var det.

Slutligen har vi placerat den mitt framför TV:n hemma hos mamma!
Kram!

 

2 kommentarer

Malin

19 Aug 2010 19:26

Minsann en stor pryl! :D

Ardente

19 Aug 2010 22:32

Haha, jag vet!

Det är klätterställningen jag fick av en kompis. Den var hans mors en gång i tiden, men hennes katter började närma sig de 20 och kunde med möda hasa sig upp i soffan. Klätterställningen hade stått i ett förråd och samlat damm =D

Ibland har man tur!

Kommentera

Publiceras ej