Picture - Naga Wet Loving

0kommentarer

Yes, nu är jag tillbaka, och jag är inspirerad till tusen!
Förhoppningsvis innebär detta också att jag kommer att blogga oftare och faktiskt hålla mig till minst ett inlägg per dag, men gärna fler. Det gör det ju roligare för er som följer den.

För ett par år sedan fick jag se två riktigt grymma skisser som en tjejkompis till Fluffigt hade gjort föreställande två nagas ifrån warctaftuniversumet som älskade. Detaljerna var bra, poserna, perspektivet, uttrycken, ja rubbet. Fluffigt hade försökt sig på att färglägga dem men bara kommit halvvägs, och själv hade jag ingen bra kunskap alls digital färgläggning.
Nu, några år senare är jag desto bättre och frågade CBX, som hon nickar på sidan där bilden är upplagd om jag inte kunde få göra ett försök. Hon blev jätteglad och genast satte jag igång! Nu är den första bilden fullbordad, men då det faller under pornografiskt innehåll kan jag inte lägga upp den här på bloggen, utan istället så lägger jag upp en liten del av bilden här, sen får ni klicka på länken HÄR för att se hela. Jag vill varna för att även om bilderna som läggs upp på sidan alltid är tecknade så finns det ibland annonser som INTE är ritade, utan av riktiga människor. Gå alltså inte in på sidan om ni inte känner er bekväma med det.

Härliga färger, inte sant? I skrivandets stund har jag börjar med nästa bild också, som jag hoppas blir klar inom en inte alltför lång framtid. Men det vet man aldrig när det gäller mig.

Kommentera

Publiceras ej