Julegran och Juleminnen

1kommentarer

Snart är granen färdigklädd, med guldglitter och kulörta kulor i drivor.
Stor julstämning har infunnit sig då jag under dagen mer eller mindre oavbrutet lyssnat på julmusik och knåpat med det sista inför morgondagen.

Kan nu också meddela att katten har fått ett nytt passande namn nu. Hans fullständiga namn är numera Lussekatten Illidan den Eminente, men han kommer kallas för Lusse. Illidan är, mycket kortfattat, en karaktär i Blizzards Warcraft-värld. Han är blind, och brukar säga "I'm blind, not deaf". Lusses nya slogan är således "I'm deaf, not blind". Mycket underhållande för oss inbitna Warcraftfans!

Slutligen en kort julanekdot. När jag var liten hade vi två katter, Celina och Felicia, och under jularna var min mor väldigt noga med att jag inte fick ha ömtåliga julgransprydnader långt ner, ifall katterna skulle dra ner dem, och se till att förankra dem noggrant. Däremot, till mins mors förtret, fastän jag är övertygad om att hon egentligen tyckte det var väldigt underhållande, hängde jag upp samtliga klockor och bjällror längst ner i granen. Tass efter tass pinglade på de där julen ut! Och om jag inte misstog mig så såg allt Lusse lite sugen ut på att tassa på julgranskulorna.

1 kommentarer

Sussie

24 Dec 2009 01:43

Jättebra namn tycker jag! =o)

Hoppas ni får en riktigt härlig jul med Lusse!

Kram

Sussie

Kommentera

Publiceras ej