Igår var Stockholm Zombie Walk där ingen levande går säker och torg, gator och tunnelbanan är översvämmad av zombies. Innan jag var tvungen att springa hann jag dock få ett par bilder på några utav dem...  
 
Denna zombie var tack och lov upptagen med sin elgitar...
 
 Bakelserna verkar inte ha blivit dåliga trots åren som gått...
 
Man kan säga att denna hade med sig en kompis och matsäck i ett...
 
Akta er för tänderna!
 
En förbipasserande gjorde honör varpå zombiens mosiga hjärna tycktes minnas hur man svarade på det.
 
En av de absolut bästa bilderna jag lyckades få under dagen.
 
Efter att denna bild togs var jag tvungen att springa. De blev mycket hungriga.
 
Fler bilder finns på mitt weeblykonto. Klicka här.
Nu börjar det närma sig på allvar. Första flyttdatumet är satt till den 25:e augusti, det vill säga om 9 dagar. Därefter bär det av till första anhalten, Fluffigts systers lägenhet i Sundbyberg där vi ska bo fyra personer och tre katter i två månader. Andra och tredje anhalten kommer bli i början på november då både jag och Fluffigt flyttar till våra nya bostäder, han till en studentkorridor på 15 kvadratmeter, jag till en tvåa i Skara på 52 kvadratmeter. Kontraktet till min lägenhet ligger på sängen, det ska bara signeras och postas, sedan är boendet säkrat för resten av min studietid. Wow. Det är verkligen inte mycket kvar nu. CSN-lån har jag ansökt om också och redan fått godkänt på. 
 
Jepp. Jag ser mig omkring i denna lilla lägenhet och inser att packningen kommer vara gjord på en dag om jag bara får tag på lite flyttkartonger. Och imorgon är det 8 dagar kvar...
Min favoritsida för att skapa en personlig almanacka är på personligalmanacka.se. Jag har använt mig av den tjänsten tre gånger tidigare tror jag, denna vända ska även Fluffigt få sig en fin ny personlig almanacka. Förra gången jag gjorde en åt mig fick den som framsidebild min lilla Baby Sfinx Hatshepsut. Denna gång anpassade jag min Cat Girl-bild för att den skulle passa formatet bättre. Åt Fluffigt gjorde jag en helt ny design där jag kombinerade ponnyer och Portal.
 
Detta blir som sagt min framsida.
 
Och baksidan.
 
Fluffigt som ponny! Han är helt klart en rosa ponny med en PS3-kontroll som cutie-mark och bakgrund samt portaler på temat Portal.
 
Nu är det bara att vänta i 2 veckor på att de ska bli klara. Då kommer vi dock med största sannolikhet att bo hos Melissa, Fluffigts tvillingsyster. Tiden går fort minsann! 
Woah, snacka om att jag har haft fullt upp de senaste veckorna! Här kommer lite bilder från Nörd på Pride, samt bilder på min ponny-cosplay, sydd utav Fluffigts underbara tvillingsyster Melissa som äger på att sy!
 
 
Hmm, okej, bloggen fick för sig att detta var en bra idé att slå samman alla bilderna jag laddade upp till EN bild. Nåja. Eftersom jag gick i paraden och tänkte att det avtog känslan lite om jag sprang runt med en kamera så blev det inga fler bilder tagna utav mig när paraden väl kom igång! Nästa år tänker jag dock se till att ha med kameran i högsta hugg, för bilderna på oss var alltid tagna från ena hållet - där jag inte gick! Tråkigt! Ja, inte för att jag kan fota mig själv, men jag kan i alla fall få med folk som gick på andra sidan bilen!
 
Ponnyklänningen sydde Melissa på dag och natt sista veckan kändes det som. Jag designade och sydde ialla fall cutie-marksen, men sen sydde Melissa fast dem, för det vågade inte jag. Öronen gjorde jag också ja. Tjoho!
 
Sista bilden visar hur Fluffigt, Bobbis och Captain Ciwiel målar på en av våra banderoller, nämligen vår Nyan-cat! Bra jobb Johanna, den blev fantastiskt snygg!
 
Paraden, var helt otrolig! Vi måste ha haft bäst stämning hela vägen igenom. Nördig musik med något för alla, paraddeltagare som dansade hela vägen, utklädda deltagare och bara allmänt fantastiska människor gjorde detta till något vi bara måste göra om nästa år! För wow! 
 
Varning för väldigt hög ljudvolym, skruva ner ordentligt innan ni tittar!
  
Inte fullt lika hög ljudvolym, men varför chansa?
 
Trevlig läsning och jag hoppas vi ses nästa år! Joina gruppen Nörd på Pride på FBför att få ta del av vad vi hittar på!