Nördar på Pride, Ponny-Cosplay

0kommentarer

Woah, snacka om att jag har haft fullt upp de senaste veckorna! Här kommer lite bilder från Nörd på Pride, samt bilder på min ponny-cosplay, sydd utav Fluffigts underbara tvillingsyster Melissa som äger på att sy!
 
 
Hmm, okej, bloggen fick för sig att detta var en bra idé att slå samman alla bilderna jag laddade upp till EN bild. Nåja. Eftersom jag gick i paraden och tänkte att det avtog känslan lite om jag sprang runt med en kamera så blev det inga fler bilder tagna utav mig när paraden väl kom igång! Nästa år tänker jag dock se till att ha med kameran i högsta hugg, för bilderna på oss var alltid tagna från ena hållet - där jag inte gick! Tråkigt! Ja, inte för att jag kan fota mig själv, men jag kan i alla fall få med folk som gick på andra sidan bilen!
 
Ponnyklänningen sydde Melissa på dag och natt sista veckan kändes det som. Jag designade och sydde ialla fall cutie-marksen, men sen sydde Melissa fast dem, för det vågade inte jag. Öronen gjorde jag också ja. Tjoho!
 
Sista bilden visar hur Fluffigt, Bobbis och Captain Ciwiel målar på en av våra banderoller, nämligen vår Nyan-cat! Bra jobb Johanna, den blev fantastiskt snygg!
 
Paraden, var helt otrolig! Vi måste ha haft bäst stämning hela vägen igenom. Nördig musik med något för alla, paraddeltagare som dansade hela vägen, utklädda deltagare och bara allmänt fantastiska människor gjorde detta till något vi bara måste göra om nästa år! För wow! 
 
Varning för väldigt hög ljudvolym, skruva ner ordentligt innan ni tittar!
  
Inte fullt lika hög ljudvolym, men varför chansa?
 
Trevlig läsning och jag hoppas vi ses nästa år! Joina gruppen Nörd på Pride på FBför att få ta del av vad vi hittar på!

Kommentera

Publiceras ej