Det var sista lektionen det!

0kommentarer

Jahapp!
 
Det är inte klokt vad tiden går fort. Tre dagar kvar tills examensdagen, det är ju knappt så man kan tro det! Förmiddagen förflöt snabbt med massa intressant diskussion under kursens, och utbildningens allra sista lektion. Därefter satt vi ute på en bänk jag och Martina och gjorde en muntlig kommunikationsövning som handlade mycket om att utvärdera sig själv och sitt eget betéende i grupp. Efter kursens gång kändes det som om man fått en helt ny förståelse om sig själv. Solen sken och efter ett tag kom Karin förbi, hon går den andra kommunikationskursen tillsammans med resten av klassen som inte har tillgodoräknade poäng.
 
Strax innan lunch öppnade kåren upp och vi fick hämta ut våra fina gröna band som det står Aude Sapere 2013 på, vilket är latin och betyder våga vara vis, eller, våga veta. Det finns en förklaring om frasens ursprung från Wikipedia att läsa här, samt på Wiktionary här.
 
Efter lunchen satt vi väl en timma och så och fnulade med vår hemtenta som får vara maximalt två A4. Nu har vi skrivit precis det och ska bara använda morgondagen till att läsa igenom varandras och finputsa dem innan även de skickas in. Och sedan är vi klara. 
 
Det var tre år det...
Tiden har gått väldigt fort.

Kommentera

Publiceras ej