Hemtentan är inskickad

0kommentarer

Nu har jag äntligen skickat in hemtentan. Den blev inklusive referenser drygt 7½ sidor. Passade på att läsa igenom den här på morgonen när jag vilat ögonen ifrån den lite, och nu när jag läste den igen lyckades jag hitta lite stavfel och saker jag ville tillägga. Därefter tyckte jag att nu fick det vara nog, och därefter skickade jag inte den.

Vad tyckte jag om den här hemtentan? Ja, först och främst förväntade jag mig något betydligt enklare. Ulrika hade talat om att det skulle vara fyra uppgifter, och sagt något i stil med att varje uppgift var så enkel att det skulle gå att besvara den med en mening, men eftersom vi skulle motivera så var det ju bara att glömma. Ni som har följt min blogg under gårdagen och sett frågorna inser ju att det inte var frågan om fyra frågor, ett mer korrekt antal skulle väl kunna vara runt sexton? Om jag ska vara ärlig var jag orolig under det första dygnet att jag inte skulle lyckas hinna klart. Dag två släppte det tack och lov, mycket beroende på min teknik att faktiskt lämna en uppgift lite halvfärdig, men anteckningar om vad jag ville skriva och sedan fortsätta på resten. Det hjälper huvudet att .vila lite ifrån uppgiften också. Man stirrar sig så lätt blind.

Annan god nyhet, imorgon ska vi få åka till Skövde på auskultation där istället efter den inställda på Blå Stjärnan. Ska kolla lite på busstidtabell och sådant, men jag tror nog att det ska gå. Blir en halvdag för oss i sådana fall.

Kommentera

Publiceras ej