Sommarjobb kom till mig...

0kommentarer

Jag och Hector var så vansinnigt duktiga idag som började skicka ut ansökningar om sommarjobb till djurkliniker i Stockholmsområdet. Jag har mailat fyra stycken och ringt en som jag skall återkomma till på tisdag. Visserligen trodde hon att det var väldigt fullt, men hon menade att de hade fullt på praktikanter, och jag räknar inte det som sommarjobb.

Vi som har gått ett år på djursjukskötarlinjen tillhör, såvida vi har alla kurser godkända, gruppen Djurvårdare utökad nivå. Detta innebär att vi har lite fler befogenheter, bland annat får vi ge intramuskulära och subkutana injektioner. I vilket fall, jag tycker att det är hemskt jobbigt att söka jobb överhuvudtaget. Jag känner mig utsatt och tänker att mitt personliga brev och CV ska bli dissat. Hela tiden hittar jag nya fel med det känns det som.

Samtidigt kan man ju inte tänka såhär! Det är ju bättre att försöka än att inte försöka? Det måste det ju vara. Slutpoängen är att nu har jag försökt. Och imorgon ska jag försöka lite till. Och antagligen dagen efter det också. Sen ska jag bara våga kolla mailen och se om där finns något svar.

Kommentera

Publiceras ej