Dåligt blev värre

0kommentarer

Suck. Det visade sig att jag inte alls klarade hästbandageringen som jag trott. Till min fördel kan ju tilläggas att bandaget var jämnt, snyggt och tillräckligt hårt. De tyckte dock att det inte var tillräckligt mycket bomull längst ner, medan jag när jag kände efter tyckte att det var så att lindan låg kant i kant med bomullen. Jag får helt enkelt hålla mig till en centimeters marginal eller något. Det andra de klagade på var hur min knut var knyten. Tydligen skulle jag använt mig av en råbandsknop? Jag vet inte vad det är eller hur jag ska knyta den, men det som stör mig mest av allt är att jag har knutit samma knut på provet som på alla övningar och då har jag minsann fått höra att mitt bandage fungerar prima. Suck. Jag är glad att jag nu får lära mig rätt, men jag önskar verkligen att jag hade fått lära mig rätt från början.

Ska försöka sätta mig ner med tvärgruppsarbetet nu. Jag har hittat två bra böcker som jag tror kan bli bra. Ska skriva runt en halv sida, det borde inte bli direkt svårt heller. Kanske passa på att göra lite till PBL:en i samma veva när man väl har ångan uppe.

Just ja. Jag hade en strålande idé om att installera programmet för att på distans komma åt diverse veterinärmedicinska artiklar som SLUs bibliotek har tillgång till. Superbra idé, tills jag insåg att det inte fanns en installationsfil för windows 7! Någon som har löst detta ännu?

Kommentera

Publiceras ej