Immunologiföreläsning

0kommentarer

Puh!
Vår schemalagda tid hela föreläsningen var ifrån 12:00 till 17:00! Snacka om korvstoppningspotential (vilket för övrigt antagligen är ett sjukt bra ord att använda i alfapet!).

Tack och lov höll vi inte på hela tiden ut, men tufft var det. Speciellt i början var jag så trött att jag höll på att somna hela tiden. Jag vet inte riktigt varför jag blir sådär toktrött, det bara händer. Runt halv fyra piggnade jag till och då gick det prima.

Ska erkänna att det kändes som om nivån på föreläsningarna har stigit betydligt. Helt plötsligt börjar man se molekylstrukturer på grejjerna och gå in på mycket mer detaljerade saker än tidigare. Efter den här föreläsningen om immunologi är jag förvånad över att saker faktiskt fungerar överhuvud taget i våra kroppar, för det är så otroligt många saker som måste klaffa för att överhuvud taget trigga immunsystet. Därtill att få det att inte löpa amok.

Nu blir det städning, för tydligen ska det komma förbi lite folk och dona med min ventilation i morgon. Om jag har tur kanske det inte kommer låta fullt så mycket? Ja hoppas kan man ju alltid!

Kommentera

Publiceras ej