Frussen, trött och hungrig

0kommentarer

Frussen, trött och hungrig.
Så känner jag mig nästan jämt, och jag har ingen aning om varför!
Min största glädje på kvällen är när jag äter varm mumsig mat som värmer upp mig inifrån.
Igår natt frös jag som bara den, det var nästan så att jag värme vetekudden och hade den i sängen om det inte var för att jag hade tvingats att antingen städa micron eller diska microlocket där vetekudden oundvikligen måste placeras. Inte ens en Illidan som låg bredvid mig lyckades värma upp mig någe vidare. Ni vet det där uttrycket fyra hundars natt? Jag tror jag behöver minst tjugo katter för att hålla mig varm.

Kursutvärderingen är nu sammanställd för övrigt. Då jag inte lyckades logga in på min dator här hemma fick jag sitta hos Sara och skriva den. runt 1½ h tog det att göra, men då tror jag å andra sidan att jag på ett snyggt sätt fick med allas åsikter. Det blir så svårt då utvärderingen är skriven i luddiga frågor utan en övrigtkategori. Folk bara fyller på med sina åsikter lite här och var, och sen får man själv gissa vad man tycker passar in var.

Ikväll blir det bonde och varma mackor hos Sandra!
Hector är på vift till Stockholm för att se Harry Potter-filmen. Enligt planen ska hon åka hem imorgon på morgonen i perfekt tid för dagens första föreläsning. Vi önskar alla henne lycka till!

Kommentera

Publiceras ej