Warlockändringar inför Cataclysm

0kommentarer

Många har kanske inte försått det, men jag är något av en kakälskande gamer fångad i en djurintresserad tjejs kropp. Jag är mångsidig, och har flera stora intressen. Spel, och speciellt spel ur warcraftserien är ett stort intresse.

Min första karaktär jag startade och spelade var en Human Warlock som hette Rowaenne. Sedan dess har jag spelat igenom två (!) druider, en hunter och nu på senaste tiden en Tauren Warrior. Jag bytte kort och gott faction och server sedan min bästa vän slutat med wow. Det var inte lika roligt utan honom, utan då valde jag att börja spela med folk jag kände irl. Poängen här är i alla fall att jag aldrig har slutat att gilla Warlocks, förrän kanske sedan lite för många förändringar började göras på dem.

http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=12947352666

Detta är länken till det som Blizzard valt att avslöja som de förbättringar som kommer att göras för klassen Warlock inför Cataclysm. Och jag tycker i och för sig att mycket är bra, men de har missat något mycket viktigt. De har redan i förra expansionen försökt göra om Warlocken till någon slags Mage, precis som några har kommenterat på forumposten ovan. Warlocks har använt shadow och i viss mån firespells. Mages har hållt sig till frost och fire. Och nu då, så kommer det mer spells som bara är regelrätta nukes. Den tyngsta raidspeccen, destruction lämnas till sitt öde med fokus på firespells i högre grad än shadow. Vart tog rollspelsdelen av Warlocks vägen som de demoniska, onda, mörka makterna? Det hade varit roligt med en ny bra demon, en tung mörk spell, och inte som nu, en spell kallad Fel Flame. Den är grön. Grön.

Nåväl, mycket kan hända ännu, och all information är inte släppt ännu.
Rowaenne rider iväg på sin Dreadsteed, kvar på Burning Crusades tid.



Kommentera

Publiceras ej