My Little Pony - Friendship is Magic

0kommentarer

Idag blir det ponnyspecial! Jag hade helt glömt bort att tredje säsongen av My Little Pony - Friendship is Magic hade startat igen. Av en ren slump hittade jag början på säsongen på youtube och sen rullade det liksom på. Nu har jag två avsnitt jag inte hunnit se, det senaste finns här.
 
Hur kan man inte älska dessa små ponnyer? Efter första säsongen upptäckte skaparna att de hade fått en helt ny målgrupp som inte var flickor. Den nya målgruppen var framförallt unga män, men jag skulle snarare gissa på nördar i allmänhet. Jag fick se mitt första avsnitt på ett kioskpass under ett Hazardlan till exempel.
 
När jag letade runt på internets oändligaa vidder snubblade jag över följande bild som går att spana in lite närmre om du klickar här eller genom att klicka på bilden. Den visar var inspirationen kommit från till ponnyerna i serien. Jag blir lite småsugen på att försöka hitta de riktigt gamla ponnyfilmerna. Kanske är det så att även jag kommer sälla mig till My Little Pony-samlarnas allt växande skara.
 

Kommentera

Publiceras ej