Artwork - Domherre

0kommentarer

Ibland blir man bara inspirerad. Kort och gott tog jag fram mitt block, skissade upp en liten domherre på en pinne, bad Fluffigt googla fram en bild på en domherre och satte mig sedan att färglägga. Återupptäckte mina markers som jag insåg är ruskigt bra! Synd bara att jag inte har så många färger, har ju bara gråskala som det är nu. Det använde jag i alla fall till det mörkgråa och ljusgråa på fågeln. var lite synd, jag borde ha använt den ljusgråa till den övre vingsektionen, det blev ingen skillnad mellan de två nyanserna. Nåväl. Resten av färgläggningen är med vattenfärger. Linearten är tuschad.
 
 
Ska kanske tillägga att detta är fotat med min nya mobil, *suck*. De får säga vad de vill om bra mobilkamera, inget slår min riktiga. Här i blyerts och sedan med tuschad lineart och påbörjad färgläggning med markers.
 
 
Ja, alla bilderna är tillsnyggade i efterhand så långt det går. Note to self: fota inte bilder med mobilkamera. Det blir inte bra. 
 
Den lilla domherren blev jag nöjd med i alla fall. Hur söt som helst. Synd bara att jag ännu inte sett några äkta domherrar, och det lär jag väl inte få göra heller. Hela Orminge kryllar av katter, så vågar någon sig hit går de nog åt i ett nafs!

Kommentera

Publiceras ej