Dota 2 - The International 2012

0kommentarer

Klar med ytterligare ett inlägg för Ctrl-Alt-Elite. Denna gång handlar det om en enormt stor tävling i Dota 2. Häpnadsväckande är att de hade 1 miljon dollar i prispengar till det vinnande laget, och det är inte häpnadsväckande på grund av summan i sig utan för att spelet bara är i betastadiet! Fortfarande finns spexiga buggar, alla hjältar är ännu inte tillgängliga och vissa grundläggande funktioner saknas, exempelvis möjligheten att ff:a. FF står för Forfeit och innebär att man helt enket ger upp.
 
Videon som jag länkat till i artikeln handlar om turneringen i sin helhet men där man på ett personligare plan får följa lagen, hur de bor under tävlingen, hur det kom sig att de började spela och vad de har för drömmar och förhoppningar. Den är spännande, och drygt 22 minuter lång, helt klart något man orkar titta på även om man har ont om tid.
 
Inte vet jag om vårt lag någonsin kommer bli ens halvbra, men det är klart man bli inspirerad när man ser de extremt snygga matchavgörande striderna som de visar i filmen.

Kommentera

Publiceras ej