Trötter igen

0kommentarer

Jaha, då lyckades jag somna tokigt tidigt igår igen. Jag minns inte ens att Fluffigt pratade med mig och frågade om jag skulle sova för natten!

I torsdags bakade jag muffins som jag bjöd folket på kliniken på. Min handledare och den veterinär hon går mest med går på semester nästa vecka, så det kändes mer passande att ha hejdåfikat redan nu. Inte så långt kvar av praktiken, bara de där nedriga skriftliga uppgifterna, som för övrigt inte skulle vara så svåra om det inte var för att man måste hitta vetenskapliga artiklar som går att öppna!!

I torsdags passade jag även på att inkassera grova vuxenpoäng. Jag har gått med i IKEA Family! Haha, jag känner mig gammal. Har i alla fall tack vare detta äntligen funnit en ryggsäck med ett bra fack för min laptop. Tro mig, när man inte går omkring med en lövtunn Mac som tycks vara standard nuförtiden, då är det svårt att få ner sin gaminglaptop!

Glada boknyheter har jag också. Mastering Manga har skickats igår, så den borde vara framme senast på onsdag, och igår hade min beställning av Dragons and Fanstasy kommit in också, så den passade jag och Fluffigt på att hämta ut. Oerhört inspirerande, så det ska bli roligt att sätta igång att rita.

Kommentera

Publiceras ej