Jons Space Adventures!

0kommentarer

Jag måste få lov att göra lite reklam här, dessutom så blir det ju mitt andra inlägg idag, och hur bra är inte det med tanke på inläggsbristen de senaste veckorna? Min kompis Jocke som är Fluffigts bästa vän sedan urminnes tider har lyckats göra ett eget mobilspel till android! Ett eget, det är oerhört imponerande! Han har kodat det själv och gjort all grafik.

Spelet heter Jons Space Adventures och är lagom härligt beroendeframkallande och går ut på att skjuta ut Jon i hans rymdskepp ut i rymden, förhoppnngsvis mot målet. På vägen ska man närma sig planeter, stjärnor och svarta hål på lagom avstånd för att inte krascha in i dem utan bara nyttja deras gravitation lite lagom mycket. Det låter svårare än det är, testa själva!

Spelet finns som sagt till Android och det finns både en gratisverision och en betalverision om man vill stötta Jocke lite extra och samtidigt få lite extra roliga funktioner. Betalverisionen kostar 7 kronor, ingen förmögenhet med andra ord.

Här nedan kan ni se hur spelet fungerar:


Hjälp Jocke och Jon att lyckas är ni snälla, det skulle betyda oerhört mycket för honom om så bara en utöver de han känner skulle tycka om och spela hans spel.

Kommentera

Publiceras ej