Ett tack till alla er som får Hazard att fungera

0kommentarer

När man arbetar i föreningar är det ofta så att ens arbete inte alltid syns, åtminstone inte om det aldrig uppstår problem. Under det senaste Hazard #34 som tog slut nu i söndags var det otroligt många människor som samarbetade för att lanet skulle bli av och bli så bra som det blev. Vi, den nya styrelsen, var på många sätt oerfarna. Jag själv som varit med väldigt länge, var denna gång för första gången ordförande. Fluffigt som också varit med länge var för första gången kassör och åkte dessutom iväg mitt i lanet för att åka Vasaloppet (det tog 10 timmar, gratz älskling) och till sist, Baltazor som kan sin el, tidigare varit kassör och som hjälpte mig på slutet när jag satt fast med kassörsuppgifterna på plats. Bobbis, CaptainCiwiel, Lemonsqueeze, Mawh, ni är nyast och ni klarade av arbetet strålande.

Efter lanet, efter städningen hade vi en avslutningsmiddag med staff, de som hjälpt till med städningen i Ludio samt två gäster, Preacher och Lornelin. Jag började med ett kort tal där jag tackade alla, mycket såsom jag gör i det här inlägget, och förklarade sedan att det kändes så tråkigt att det sista alla såg utav mig, det var att jag skrek på dem. Varför? Det krävs som arbetsledare för städningen. Ja, jag har testat andra metoder, och ja, skrika fungerr utmärkt. Men det är tråkigt, för det gör mig till någon slags skrikande bitch. Kanske hade det varit annorlunda om jag varit man, men det får bli en diskussion och kanske ett inlägg för ett senare tillfälle. Under middagen bad jag alla i tur och ordning att berätta om det var någon som gjort något särskilt, kanske få chansen att tacka någon som gjort något bra, och OJ vad det kom fram fantastiska saker! Förutom att alla tyckte att det varit underbart roligt att vara på Hazard och att alla tyckte så mycket om varandra så framkom det fantastiska bedrifter som annars varit osynliga för många - för att allting ju fungerat.

Manic som kämpat utan mat och raster för att se till så att streamen och aulan fungerade under alla våra finalmatcher och tävlingar i aulan. Nästa år ordnar vi flera assistenter åt dig, du tog på dig arbete nog för tre staff.
Eooy som tagit inte bara ett utav mina entrépass för att han tyckte det var roligt utan alla pass för en staff som inte dök upp och mer! Dessutom fann han sig sittandes själv i entrén under ett nattpass.
Inkan som är min mamma och som tog hand om flera i min staff, många där jag inte visste om det alls. Är det inte fantastiskt? Det känns så skönt att min staff har haft tillgång till en bra kunnig sjuksköterska som inger sådant förtroende att de vågar vända sig till henne själv! 
Drakir som verkligen fick lysa under lanet. Inte nog med att han fick chansen att kommentera tillsammans med en proffskommentator och gjorde det bra, dessutom lyckades han vara aktiv och självständigt rodda om och lösa problem som dök upp på ett helt annat sätt än han någonsin gjort tidigare.
Misses pojkar är alla i nätgruppen. Inte nog med att ni ordnade upp precis allt vi önskade och mer, ni var så otroligt trevliga! Och skäggiga! Jag smet upp dit bara för att prata och där satt alltid trevliga människor som kunde gömma undan mig när det blev lite för mycket. Tack för lanbilder.se, det glömde jag nästan bort!
Masterorc93 som det visade sig att NF hade stora förhoppningar om. Det stämde! Han löste ljudkortsdrivrutinsproblemet (många poäng i alfapet det där ordet) på några av våra lånade datorer, var enormt duktig och driven under städningen trots lite sömn och var dessutom alltid trevlig och glad!
TheOnlyTosh som var lite som Masterorc93 fast hon aldrig löste macproblem. Du kanske inte vet om det, men du blev kallad Ninjan under städningen för att du så snabbt och smidigt lyckades sopa golven utan att någon förstod hur det kunde gå så fort.
Nightflash som försöker att inte vara en del av staff eller Hazard längre, men det går inte. Vi klarar oss inte utan honom även om vi försöker att lära oss. Nightflash är den person som löser allt smått som inte syns om man inte vet om det, typ brickor, rektorskontakt, skrivare, projektorer, larm och allt annat konstigt.
Ludio som är en grupp människor som har varit glada, trevliga, drivna. Jag säger bara wow! Ni hjälpte till med städningen och aldrig har väl Gullis varit så glad över mitt val av städare. Hon tyckte ni var fantastiska och jag får bara hålla med! För övrigt är Gullis den enda jag vet som kan städa toaletterna på Fredrika så att de faktiskt är skinande rena som på film...

Det finns hur många som helst i staff som har varit superduktiga, som jag vill tacka och prata med. Då skulle det här inlägget dock bli alldeles för långt och jag skulle inte hinna till skolan. Tänk på att vi var 31 personer i staff + Nät + Ludio. Det är en hel del det! Jag får avsluta med två glada bilder och med en önskan om att vi alla ska ses vecka 44 igen!Kommentera

Publiceras ej