Vår

0kommentarer

Nu är den äntligen här, och denna gång förhoppningsvis här för att stanna. Jag talar givetvis om våren. Härlig varm gul sol och klarblå himmel, glad och go hund och vänner var precis så som jag tänkt mig Skara vårtid. Vi passade på att gå en kortpromenad runt skolområdet på lunchen och efter föreläsningen drog vi iväg bort till Plantagen och tog en kortvända genom skogen.

Idag är nästan lika fint.
Vårdhygienskursen känns bra upplagd och relevant, kommunikationskursen känns som att den kommer vi överleva med lätthet. På måndag har vi en videoinspelning av oss själva att se fram emot där vi ska prata i fem minuter inför en liten grupp om ett fritt valt ämne från kursboken. Extra inspirerad blev jag av vår retorikföreläsare idag som var riktigt duktig. Hon var fantastisk och riktigt inspirerande! Mer sådant tack! Tror dock att för att en sådan föreläsning skulle fungera för oss i vanliga fall så krävs det att det inte är om sådant som skall tentas av med en salstenta. Varför? På de flesta av våra salstentor så skall vi ha väldigt exakt kunskap. Detta kräver anteckningar så man kommer ihåg sakerna rätt i efterhand, och en föreläsning som denna rycks man med av, är delaktig i, MEN, jag kommer inte komma ihåg allt. 

Utöver skola tar Hazard upp all min tid. Schemat är klart - puh. Lite mer jobb kvar med namnskyltar, nyheter och annat jox, men mestadels så är det värsta nog över nu. Ska försöka andas och stressa av lite, men det är lite svårt då jag även har städning av mitt rum kvar och en disk igen. Suck. Tyckte jag borde sluppit den när jag diskade sist och dammsög lägenheten... Nåja, man kan faktiskt inte förvänta sig att katten ska diska åt en...

Kommentera

Publiceras ej