Hector har åkt hem...

0kommentarer

Nu sitter jag här utan min fäsk Hector som har stigit på bussen och alldeles strax är framme i Skövde. Hon ska också på intervju för jobbet på Roslagstulls Djurklinik, och jag hoppas det går bra!

Det känns något tomt här i lägenheten utan henne. Jag och katten, ensamna kvar i en gigantisk trea. Jag har i alla fall dragit fram kontorsstolen till vardagsrummsbordet så jag kan sitta här ute istället, och ingredienser till kvällsmat är också inköpta.

Dessutom hann Hector och jag med att knata iväg till KTC för att öva på subcutan injektion, alla instrument vi skall kunna, EKG på häst samt bandagelindning på häst. Tycker jag var starkt jobbat. Fortsätter vi att göra så varenda onsdag innan provet som är vecka 13 kommer vi ha ett klart godkännt att se fram emot. Framsteg gör vi hela tiden, idag fick jag till exempel till ett heöt funktionsdugligt hästbandage, för första gången!

Nu ska jag fundera lite på vad jag ska ägna mig åt här när jag är ensam i Skara i 5 dagar (onsdag, torsdag, fredag, lördag och söndag). Rita definitivt, renskriva anteckningar tror jag står på mitt schema samt... spela musik som jag vill lyssna på! Helt klart.

Kommentera

Publiceras ej