Hazard i år igen

0kommentarer

Hazard är lite som en sådan där aktivitet man måste få en paus ifrån för att uppskatta till fullo. Då har man nämligen glömt hur jobbigt allting är och minns bara det positiva! Känner ni igen er?

Jag har blivit invald i Hazards styrelse efter att ha nominerat mig själv samt velat ändra lite på de mål som föreningen har framöver. Jag vill att styrelsen för Hz ska tänka långsiktigt och ta sådana beslut som gör att föreningen strävar efter att bli bättre. En av de sakerna som måste bli bättre är vår konflikthantering. Det uppstår inte gräl ofta, men när det väl gör det är folk ovana och har ingen bestämd rutin att följa för att ta itu med det. Alltså har jag som HR-ansvarig gett mig själv i uppgift att resonera kring och ta fram ett sådant dokument, något jag har börjat med redan idag.

Även att göra scheman och ragga folk har fallit på min lott, så idag skickade jag ut ett mail via en lista som går till alla gamla staffare och har börjat annonsera via min privata facebook och skype. Min förhoppning är att ha alla staffare klara innan vecka sex. Då är det tre veckor kvar till lanet. Vi får se hur det går.

Kommentera

Publiceras ej