En söndag i Skara

0kommentarer

Riktigt härligt med en sovmorgon var det, och jag steg inte upp förrän vid lunchtid. Underbart. Klockan ett var det dags för ett två timmar långt styrelsemöte som gick förhållandevis smidigt trots att fyra av deltagarna var med via Skype. Skype är ett riktigt praktiskt verktyg när man bor såhär långt ifrån händelsernas centrum.

Klockan fyra var det dags att gå til gymmet och det kändes som om jag skulle kräkas efter att vårt motionspass var slut. Strax över milen cyklade jag på drygt tjugo minuter, och efter det var det ett tiominuters pass på trappmaskinen där jag klättrade runt 115 våningar. Fy vad det var jobbigt. Det kan vara så att jag har dålig kondition, men som extra försvar kan tilläggas att jag kände mig trött och klen redan i morse. Dagens prestation var med andra ord helt okej.

Slutligen så har jag äntligen tagit tag i mig själv och ritat om det som var fel med min Tusenskönabild och har nu skickat in den igen för godkännande. Jag hoppas att alla mina ändringar ska räcka till. Om inte annat så blir det till att rita om igen! Blir bilden godkänd så lägger jag upp en länk till den på min Artworkhemsida samt en censurerad bild här på bloggen.

Kommentera

Publiceras ej