Artwork - Tusensköna

0kommentarer

Äntligen säger jag bara! Äntligen är jag klar! Inte nog med att jag blev klar första gången, sedan blev jag refuserad på Hentai Foundry på grund av anatomiska felaktigheter, så jag fick göra om den och nu är jag klar för andra gången. Kritiken var för övrigt behövlig, det var anatomiska fel samt en fellagd skugga, men nu är detta korrigerat. EFtersom denna bild faller under kategorin pornografi, om än tecknad, så väljer jag att censurera delar av den. Inte enbart på grund av eventuella unga läsare utan även på grund av blogg.se's policy.

För att se Tusensköna i sin helhet får ni gå in på min hemsida för min konst och sedan välja kategorin "Hentai".

Det som är korrigerat är bröstens höjd och hennes högra brösts form samt bröstvårtans placering på det vänstra. Jag är fullt medveten om att ni inte har den föregående bilden att jämföra med eller ens kan se hur brösten ser ut med tanke på den stora censurskylten. Jag vill bara få visa på de förändringar jag har fått arbeta med, och visa att det ibland kan vara bra att låta en bild få ligga ett tag och mogna. Hennes vänstra ben är i ett annat läge, nu är det mindre hopvikt och slutligen så är skuggan rätt placerad.

Under tiden som jag kämpade med den här bilden igen så blev jag en smula frustrerad för jag ville bara bli KLAR. Jag ville få lägga upp den på HF och bli godkänd, jag ville få bli klar med en bild! Ni som läser min blogg har säkert märkt att jag lägger upp artwork väldigt sälland, och det är för att jag tar så lång tid på mig. Jag kan bara rita och färglägga om jag har inspiration. I vilket fall, ursäkta min långrandighet, så gjorde Hector klart en egen verision av den här bilden åt mig. Nu ska ni få beskåda resultatet:

Är den inte lik? Tack så mycket Hector.

Kommentera

Publiceras ej