Sommarjobbssökande del ll

0kommentarer

Haha, först vill jag bara meddela att Hector blev plötsligt attackerad av ett paket med något slags innehåll av flytande karaktär. Hon skulle tydligen klippa av toppen på den när den sprutade gegga på henne! Hihi, vi har väldigt roligt när en av oss sticker in huvudet till den andras vistelseort och meddelar konstiga saker som händer. Alldeles nyss dansade jag in i vardagsrummet i sidled och berättade att jag sökt tre sommarjobb till innan jag dansade ut igen. Just ja, sommarjobbsökande skulle inlägget handla om!

Jag har gjort ett enormt dokument i OpenOffice Calc där jag skriver in möjliga platser att söka arbete på, deras hemsideadress, mail, telefonnummer, när jag skickat min ansökan och eventuellt svar. Hitills har jag nu skickat ut till sju stycken kliniker och har även samlat på mig lite djurbutiker som jag tänker söka sommarjobb på. Tre har svarat varav två hade tillsatt sina tjänster och en av dem önskade mig lycka till i mitt fortsatta letande. Den tredje svarade att de inte tog emot sommarjobbare men att hon skulle spara mitt CV ifall de ändrade på det till sommaren.

Kort sagt är det en liten pärs det här, men det kändes betydligt bättre idag än igår. Mest är jag rädd för att inte få något sommarjobb överhuvudtaget. I alla fall, om någon känner till något bra ställe där jag kan söka sommarjobb som har med djur att göra - hör av er! Tills vidare fortsätter jag att leta.

Kommentera

Publiceras ej