Kattuppdatering

0kommentarer

Detta inlägg är till alla de som tycker om och saknar Illidan, min norska skogskatt, men framförallt till hans uppfödare och andra mamma, Ann.

Illidan har fullt med energi, alldeles för mycket faktiskt. Det är nästan så att jag funderar på att skaffa en kattunge bara så att han får leka av sig! Nej, det vore inte realistiskt nu, jag vill ha tillräckligt med pengar så att jag skulle kunna betala veterinärkostnader för båda ifall att olyckan skulle vara framme.

Min tokiga katt väckte mig i alla fall fler gånger i natt än jag har fingrar på händerna. Han hoppade upp på alla möjliga och omöjliga ställen där han inte får vara. På mitt skrivbord, upp i rottinghyllan, upp i de olika hyllorna på bokhyllan där jag till och med försökt stänga för med stora böcker. Igår hittade jag mitt tunga CD-fodral, det väger säkert runt ett hekto, uppe på Illidans utsitksplats högst upp på bokhyllan. Då hade han norpat den från hyllan precis under och på något sätt burit iväg med den till sin klätterställning och sedan hoppat (med fodralet i munnen!) upp på översta hyllan.

Jag misstänker att norska skogskatter får mer och mer energi för varje dag de lever, och jag misstänker att jag när jag leker med honom bara tränar upp hans kondition ännu mer istället för att trötta ut honom! Kanske blir det att ta ner honom till grannens rottweiler ett tag, då kanske han blir uttröttad till slut. De går faktiskt väldigt bra ihop, vi släpper ihop dem lite då och då så att vi så småningom ska kunna samla alla djuren och titta på tv och ha myskvällar utan att behöva lämna fyrbeningarna hemma.

Detta var en ganska lång uppdatering om hur Illidan mår. Ni märker säkert att han tycks må prima. Tidigare i morse låg han på rygg i mitt knä och gosade och igår fick han agera hund när en klasskamrat och jag skulle träna på hundens exteriör och att lägga ner djur inför undersökningar. jag tror jag har världens snällast katt, för vi lägger verkligen ner honom, och det är inga som helst problem.

Nu blir det lite mera slappa, för sen ska jag och Hector iväg till Sandra för att tentaplugga såhär dagen innan den första tentan. Önska oss lycka till!

Kommentera

Publiceras ej