I väntan på posten...

0kommentarer

Igår fick jag mitt comhem brev där det står att nu är allt färdigt att använda. Eller hur? Jag behöver mitt modem också, vilket ju givetvis inte kunde levereras till mitt lilla postfack. Min gissning är att de kommer skicka ut en avi istället, så att jag får hämta ut den på Pressbyrån eller Ica här i stan.

Åtminstone vi som bor här i studentlägenheterna har inte brevinkast i dörren. Istället har vi små postfack på nedre botten dit vi kan gå och kika, för att se om någon kommer ihåg oss. Jag tycker det är ganska charmigt! Tills nu då, när jag bara vill ge mig ut till utlämningsstället så snart jag har den förmodade avin i handen. Dilemmat är ju att jag inte vet när den kommer? När delas posten ut här i Skara? Jag kan ju inte gärna springa nerför trapporna och kolla posten en gång i kvarten, mina grannar skulle tro att jag var knäpp. Och antagligen irriterande också.

Så, vad gör jag tills vidare? Jag har packat upp nästan allt som var kvar. Har en endaste flyttkartong kvar. Jag har gått ner med nästan allt som ska ner i källaren och jag har gått en promenad ner till kontoret för CentrumBostäder för att lämna de brev som låg kvar i mitt postfack sedan den förra hyresgästen flyttade ut.

Ju snarare modemet kommer desto snabbare kommer bilder upp på lägenheten, för er som kanske funderar på om ni vill bo i en av dessa, eller för de som bara vill se hur jag har det! Dessutom vill jag få lägga upp mitt senaste kapitel i min bok på Kapitel 1, och det tänker jag inte ens försöka med förrän jag har modemet i hand och fungerande. Yes, nu springer jag ner och kollar posten...

Kommentera

Publiceras ej